X

Find Influencers With Klear

Any category across Instagram, Twitter, Youtube and Blogs.
Log in Sign Up
Per Vers Social Profile
Denmark
If he swagger, let him not come here: no by my faith. I will no swaggerers: I am in good name and fame with the very best: shut the door, there. (Shakespeare)

How Influential is Per Vers

Influence
82 /100
Add
+
Engagement Level
Very High
 
1.1
2.9
9.0
 
216.0
18.0
 
110.0
3.0
 
11.3K
True Reach
16,384
Top Topics
Danish, Journalists,
Top Location
Denmark
Insights
Landscape Mentions
Upgrade to access
Activity Insights
Audience
78,465
Total Fans

Per Vers's Top Content

Instagram Post
..."fejres". Skal det det? Jeg hoppede på Ingers forargelseskrog og skrev under billedet: Hej Inger. Jeg anerkender tre ting: din flair for at holde regnskab med dine 'mål', at du er bragende god til at bruge Facebook som pr-værktøj (også via opslag der grænser til inflammatorisk trolling) og at kage smager godt. Jeg anerkender ikke: at stramninger skal fejres. Heller ikke dem der måtte være nødvendige. Jeg misunder dig ikke dit hverv midt i debat-orkanens allermest frådende øje - men du kan varme dig med de sygt mange tommeltotter du kommer til at høste for det billede; der er mange der ikke kan sove om natten med mindre de er helt sikre på at det er uudholdeligt at være flygtning og sværere end for en kamel at komme igennem et nåleøje at blive dansk statsborger. Sådan er mennesket. Og jeg ved det godt den der klassiker: "vi kan ikke have hele verden hos os". Det er klart. Det er mere det der med enøjet at juble over at man ikke vil hjælpe. Det er ikke noget at glæde sig over. Jeg synes at du ville bestride dit hverv med uendeligt meget mere værdighed og stil hvis du annoncerede denne og fremtidige stramninger som smertelige nødvendigheder, som vi alle ved medfører menneskelige lidelser. Den flødefætter der smager af skadefryd og egoisme.Jeg grinede højt da du tog til Falster udelukkende for at Valdemar fra 'Drengene På Kanten' kunne aflevere een bestemt, tydeligt forberedt replik til dig: "Hvasså Inger, er det rigtigt du er ligeså stram som din udlændingepolitik?". Det var mega-plat. Det er det her også, men her griner jeg ikke.
1,429 | March 14, 2017

Per Vers's Audience Demographics

Average Age
Collecting data
Dominant Gender
Collecting data
Average Income
Collecting data
Top Countries
Denmark
100%
Top Cities
Copenhagen
80%
Naestved
20%
0%

What Are Per Vers's Followers Interested In

Developers
11.1%
Music
8.3%
Management
8.3%
Websites They Share
mobil.fyens.dk menneskeret.dk m.stiften.dk da.m.wikipedia.org weekendavisen.dk puls.politiko.dk candidate.hr-manager.net sn.dk
Klear Logo

Klear Influencer Marketing

We can't stand average, and our clients can't either.
This is a premium feature
Upgrade now to:
  • Monitor your brand
  • Learn from your competitors
  • Find Influencers
Start 14-Day Free Trial
Klear Icon
Schedule A Klear Demo
Leave us your details and an expert will be in touch
Great! It won't be long now.
A Klear specialist will be in touch soon.